Csilis sajtburger avokádóval

Egy tálban összekeverjük a darált húst, a hagymát, a fűszernövényeket, a csilit, a sót, a fokhagymaport és a borsot. A vagdalékból 4 egyforma méretű, nagyjából 2 ½ cm vastag burgert formálunk és a közepükbe egy kis mélyedést nyomunk; így egyenletesen puhulnak és a grillezés közben nem púposodnak fel.

New York strip steak fekete borssal és tormamártással

Egy húshőmérő megbízhatóan megmutatja egy steak átsülési fokát, ha pontosan a steak közepében mér. Alkalmazhatjuk az „ujjtesztet”, amellyel a hús szilárdságát vizsgálhatjuk. Esetleg belevágunk a steak alsó oldalába, és a hős színe alapján állapítjuk meg az átsülési fokot.

Fajitas

A guacamole hozzávalóit egy közepes tálban, villával alaposan összekeverjük. A tálalásig fóliával letakarjuk.
A páchoz a fokhagymát és a fűszernövényeket finomra aprítjuk a konyhai robotgépben. A többi hozzávalót is beletesszük, és az egészet simára keverjük.

Áfonyás sajttorta (nyers vegán)

Mivel a Vegabox-on keresztül szuper minőségű, hazai, organikus alapanyagokhoz jutsz, nem lesz szükséged másra, mint egy aprítógépre, és indulhat is a sajttorta gyártás. Vendégeket vársz? Kitűnő választás.

Csillagánizsos-narancsos csokigolyó (nyers vegán)

Ez a vitaminokban gazdag csokigolyó tökéletesen csillapítja az éhséget. Darabold bele a reggeli zabkásádba vagy majszolj el 1-2 darabot egy csésze tea vagy capuccino mellé tízóraira, uzsonnára. Ha edzeni mész, 2-3 darab gömböcske egy smoothie-val, és garantáltan bírni fogod szusszal.
Néhány hozzávaló és pillanatok alatt elkészítheted.