Hedonisták is bátran elkezdhetik a paleo étrendet, mert sem a jó ízekről sem pedig a teli pocakról nem kell lemondani. Egyszerűen jól kell helyettesíteni a megszokott alapanyagokat. Ezzel a recepttel mi is segíteni szeretnénk a paleosoknak.
Ki ne szeretne kevés konyhában állással finom, laktató és még alakbarát levest is készíteni? Próbáljátok ki ezt az egyszerű répaleves receptet vacsorára vagy bármilyen ebéd felvezetőjeként. Csak 15 perc tevékeny időt igényel, cserébe viszont simogatóan krémes élvezetet nyújt.
Táplálkozástudományi szakemberek szerint is fontos, hogy a fogyasztott zöldségek és gyümölcsök lehetőleg minél többféle színűek legyenek. A zöldségek és gyümölcsök színét adó fitokemikáliák – növényi vegyi anyagok – ugyanis segítenek az egészség megőrzésében.
Nagyon fontos - különösen a mostani járványhelyzetben - a megfelelő napi zöldség-gyümölcsfogyasztás, hogy megőrizzük egészségünket, jól működjön immunrendszerünk.
Itt a jó idő, ideje beizzítani a grilleket és kellemes családi programként közösen készíteni az ízletes ebédet. A fűszeres húsok mellé, vagy akár azok helyett is nagyszerűen grillezhető és garantáltan friss, zamatos zöldégeket kaphattok nálunk.
Az elmúlt időszak (a vírus miatti kialakult helyzet) megváltoztatta a mi és a vállalkozásunk életét is. Az egyre növekvő igény a minőségi, egészséges ételek házhoz szállítására növekvő forgalmat és növekvő leterheltséget okozott.