Te hogy állsz a vírusokhoz? Megijesztenek, vagy bátorsággal fel veszed a kesztyűt ellenük? Nem mindegy ki hiszi magát erősebbnek!
Nem ismerek egészségesebb zöldséget, mint a cékla, amely csodát tesz szervezetünkkel. Tulajdonságai révén képes megőrizni egészségünket, és visszafordítani egy-egy kezdetleges rosszindulatú megbetegedést is :). Fogyasszuk hát rendszeresen, készítsünk belőle finomabbnál-finomabb ételeket!
Egy finom meleg tea, melynek illata feltölti a lelked, és megmelegíti a szíved :)! Erre az élvezetre hívlak meg cikkemmel, hogy te is elmerülhess a teák világában!
Az ősz is tartogat nekünk megannyi szépséget, csak észre kell vennünk :)! A természet felkészül a változásra, és színekbe pompázva hívogat minket egy sétára. Készítsük fel mi is szervezetünket a hidegebb, bezárkózós hónapokra, gondoskodjunk a napi vitaminbevitelről!
Ti tudtok figyelni ebben a felgyorsult világban, hogy megőrizzétek testi és lelki egészségeteket? Nem könnyű feladat, de ha annyi mindent meg tudunk szervezni életünkben, jusson idő magunkra is! Készítsünk egy testi-lelki személyi tervet, és gondoskodjunk a legfontosabbról! MAGUNKRÓL!!!
A cégek életében is egyre nagyobb figyelmet kap az értékes munkaerő egészségének védelme. A vírusok felbukkanása arra ösztönöz mindenkit, hogy erősítse immunrendszerét. A Vegabox-csapata is szerepet vállal ebben, és azon dolgozik, hogy sokakhoz eljuttassa vitamincsomagjait :).