Ez az avokádóval dúsított krémleves a nyári napokon igazi megváltás. Hűsít, energizál és laktat. A pirított tökmagnak köszönhetően nem csak textúrájában izgalmas, de egyben fehérjedús is.
Átlagosan több mint 50 tonna táplálékot emésztünk meg az életünk folyamán. Arra, hogy mi minden történik odabent, csak akkor figyelünk oda, amikor már valami nincs rendjén. Ha a belünk csődöt mond, egyensúlyhiány lép fel a szervezetünkben. Fontos, hogy megértsd a bél egészségi állapota és az általános közérzeted közötti kapcsolatot.
Ez a frissítő narancsos-málnás smoothie megváltás lehet ebben a rekkenő hőségben. A kendermagnak hála fehérjedús, így akár edzés előtt vagy után is egy szuper energizáló ital.
Ezt a tésztaételt szuper könnyen és villámgyorsan összedobhatod. Maximum 20 perc és kész. Remek vacsora ötlet a rohanó hétköznapok közepette.
Akárcsak a fizikai méregtelenítéskor, úgy az érzelmi tisztogatásnál is előnyös, ha minél több teljes értékű növényi ételt fogyasztasz. Ezek a táplálékok nem csak a testi-, de az érzelmi energiáidra is jó hatással vannak.
Ha könnyű ételre vágysz, készítsd el vacsorára ezt az igazán pikáns ételt. A padlizsánragu és a zellerpüré nagyszerű párosítás.