Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Hársméz 950g

3.790 Ft/üveg
Termelői hársméz  az Andó méhészettől. Színét a mézharmat gyakran befolyásolja, általában a világossárgától a közép barnáig terjed. Erős aromájú, nyugtató hatású méz, meghűléses betegségre, hörghurutra, és görcsoldásra is ajánlott. Magas farnezol tartalma miatt valóságos gyógyméz. Idegnyugtató, antiszeptikus hatású, jó a bronchitisre, köhögésre. Rendszeres fogyasztása kisgyermekeknek és idősebbeknek különösen ajánlatos. Jellegzetes aromája miatt teák ízesítésére is kiváló.
üveg

Erdei virágméz 500g

2.190 Ft/üveg
Az erdő édes “harmatcseppjeit” a fák levélrügyei és a levéltetvek termelik, amiből a méhek készítenek mézet. Az erdei virágméz, más nevén mézharmat, vagy fenyőméz, magas ásványianyag tartalma miatt sötét színű, kellemes illatú és különleges aromájú méz. Értékes beltartalma miatt ajánlott vérszegénységre, és a szív karbantartására.
üveg

Akácméz 950g

4.790 Ft/üveg
Termelői akácméz Halványsárga, néha zöldes árnyalatú, lágy, harmonikus ízű, méz. Jelentős gyümölcscukor tartalma miatt sokáig folyékony marad. Köhögés ellen kifejezetten ajánlott, kávé, tea, édesítésére kitűnő.
üveg
üveg

Hársméz 500g

2.190 Ft/üveg
Színét a mézharmat gyakran befolyásolja, általában a világossárgától a közép barnáig terjed. Erős aromájú, nyugtató hatású méz, meghűléses betegségre, hörghurutra, és görcsoldásra is ajánlott. Magas farnezol tartalma miatt valóságos gyógyméz. Idegnyugtató, antiszeptikus hatású, jó a bronchitisre, köhögésre. Rendszeres fogyasztása kisgyermekeknek és idősebbeknek különösen ajánlatos. Jellegzetes aromája miatt teák ízesítésére is kiváló.
üveg

Gesztenyeméz 500g

2.690 Ft/üveg
A szelídgesztenyefáról gyűjtött méz sárgásbarna színű, jellegzetes illatú, enyhén fanyar, kesernyés utóízű méz. Ásványianyag-tartalma magas, rendszeres fogyasztása akadályozza a trombózisok kialakulását, visszértágulat mérséklésére is alkalmas.
üveg

Aranyvesszőméz 500g

2.190 Ft/üveg
Az aranyvessző, vagy szolidágó, selymes, lágy, jellegzetes ízű mézet adó növény. Augusztusban az ártereket sárgába borító virágok az utolsó méhlegelőt jelentik, amiről a méhek még mézet hordanak. Az aranyvesszőt magas szaponin tartalma miatt, a vesebetegek növényének is tartják, vízelhajtó tulajdonsága miatt. Kóstolja meg, igazi ínyencség!
üveg