1. A megnövekedett kereslet miatt már 6 nap szállítunk házhoz (hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat). Amennyiben a tárgyhét szerda reggel 9 óráig megtörténik a megrendelés, akkor legkésőbb tárgyhét pénteken vagy szombaton otthonodba visszük a csomagot. Amennyiben vasárnap reggel 9 óráig történik a megrendelés, akkor legkésőbb a következő hét kedden vagy szerdán szállítjuk ki a megrendelés során megadott szállítási címre az összekészített termékeket. (Ez alól kivételt képez, amikor a nagy mennyiségű megrendelés vagy egyéb okok (pl. ünnep) miatt időközönként felugró ablak jön fel a honlapunkra. Itt pontosított információt közlünk a szállítási határidővel kapcsolatosan.) A szállítás napjáról és időintervallumáról külön levelet küldünk a kiszállítás előtti napon.
 2. Fizetési lehetőségek:  Barion rendszeren történő előrefizetéssel, vagy utánvétellel készpénzben vagy bankkártyával
 3. Az Ügyfél a kiszállításkor köteles a küldeményt tételesen ellenőrizni és hibátlan teljesítéskor, az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem fogadunk el.
 4. Vállalkozásunk az alábbi településekre vállal kiszállítást. További települések folyamatos bevonását tervezzük, melyről holnapunkon és Facebook oldalunkon tájékoztatunk.
  Település Kiszállítási díj
  Biatorbágy 790 Ft
  Budajenő 790 Ft
  Budakalász 790 Ft
  Budakeszi 790 Ft
  Budaörs 790 Ft
  Budapest I. kerület 790 Ft
  Budapest II. kerület 790 Ft
  Budapest III. kerület 790 Ft
  Budapest IV. kerület 790 Ft
  Budapest V. kerület 790 Ft
  Budapest VI. kerület 790 Ft
  Budapest VII. kerület 790 Ft
  Budapest VIII. kerület 790 Ft
  Budapest IX. kerület 790 Ft
  Budapest X. kerület 790 Ft
  Budapest XI. kerület 790 Ft
  Budapest XII. kerület 790 Ft
  Budapest XIII. kerület 790 Ft
  Budapest XIV. kerület 790 Ft
  Budapest XV. kerület 790 Ft
  Budapest XVI. kerület 790 Ft
  Budapest XVII. kerület 790 Ft
  Gyál 790 Ft
  Jászberény 790 Ft
  Nagykovácsi 790 Ft
  Páty 790 Ft
  Perbál 790 Ft
  Pilisborosjenő 790 Ft
  Piliscsaba 790 Ft
  Pilisjászfalu 790 Ft
  Pilisszentiván 790 Ft
  Pilisvörösvár 790 Ft
  Pomáz 790 Ft
  Solymár 790 Ft
  Szentendre 790 Ft
  Telki 790 Ft
  Tinnye 790 Ft
  Tök 790 Ft
  Úny 790 Ft
  Üröm 790 Ft
  Zsámbék 790 Ft
 5. A weboldalon leadható legkisebb rendelési összeg 2.000,- Ft.
 6. 11.500,- Ft rendelési összeg felett a kiszállítás ingyenes!

Gyakori kérdések

Jelezd nekünk az [email protected] elérhetőségünkön, mi ellenőrizzük a megrendelést és a szállító levelet, és amennyiben jogos a reklamáció, úgy a következő heti szállításkor díjmentesen szállítjuk az eredetileg kért árukat.

Igyekszünk számodra a legjobb minőséget szállítani, közvetlenül a szedést követően. A kiszállítást hűtött gépjárművel végezzük. Amennyiben mégsem felel meg az áru, azt visszaküldheted a futárral és amennyiben már előre kifizetted annak vételárát, mi visszatérítjük azt.

Küldd vissza az árut a kiszállítóval, és amennyiben már előre kifizetted annak vételárát, mi visszatéríttjük azt.

A rendeléskor adj meg egy bizonságos helyet (garázs, kapualj, szomszéd) ahol a futár leteheti az árut. A biztonság kedvéért minden rendeléshez kérünk telefonos elérhetőséget, hogy a futár, amennyiben nem talál otthon fel tudjon hívni.

A szerda reggel 9:00-ig leadott rendeléseket legkésőbb tárgyhét pénteken vagy szombaton, a vasárnap reggel 9:00-ig leadott rendeléseket legkésőbb a következő hét kedden vagy szerdán szállítjuk a megadott címre. (Ez alól kivételt képez, amikor a nagy mennyiségű megrendelés vagy egyéb okok (pl. ünnep) miatt időközönként felugró ablak jön fel a honlapunkra. Itt pontosított információt közlünk a szállítási határidővel kapcsolatosan.)