1–12 termék, összesen 56 db

Banán

685 Ft/kg
Import termék: Ecuador.
kg
Akció!

Áfonya

990 Ft/doboz
125 grammos kiszerelés Import termék:Peru
doboz

Alma (Gala)

650 Ft/kg
Import termék
kg

Prémium Narancs

840 Ft/kg
Import termék: Görögország.
kg

Alma (Jonaprince)

565 Ft/kg
Import termék
kg

Alma (Golden)

640 Ft/kg
Import termék
kg
Akció!

Málna

990 Ft/doboz
Magyar termék 100 grammos kiszerelés
doboz

Fehér szőlő – csemege

2.390 Ft/kg
Import termék: Peru
kg

Vilmos körte

1.490 Ft/kg
Import termék: Olaszország.
kg

Alma (Granny Smith)

785 Ft/kg
Import termék
kg

Avokádó

920 Ft/db
Avokádó, minimum mennyiség: 0,5 kg. Származási hely: Peru
db

Bosco körte

1.420 Ft/kg
Magyar termék
kg

Gyümölcs házhozszállítás Budapesten és Pest megye több településébe.

Webáruházunkban törekszünk arra, hogy kistermelői gyümölcsöt szállítsunk. Amennyiben ez nem lehetséges, minőségellenőrzéssel válogatjuk meg beszállítói partnereinket.

Már a puszta gondolattól is rosszul érzed magad, hogy egy lehajszolt munkanap után fáradtan kell bújnod a legközelebbi szupermarket zöldség- és gyümölcsstandjait, hátha még számodra is maradt valami elfogadható minőségű áru?

Már akkor látod magad előtt az ütött, túlérett zöldségek felett repdeső muslicákat, amikor még otthon felveszed a bevásárlókosarat? Előre félsz az éretlen gyümölcsök nyers ízétől és kőkemény húsától?

Mi is éppen ezt untuk meg.

Azt hiszem, pontosan tudod, miről beszélek, amikor azt mondom, egyáltalán nem mindegy, mit teszek az asztalra. Te is tisztában vagy vele, hogy az egészséges életmód alapfeltétele a nagy odafigyeléssel termesztett, friss zöldség és gyümölcs. Ezek nélkül a testmozgás és a diéta is csak félmegoldás.

A zöldség és gyümölcsevés alapvetően hozzá kell tartozzon a mindennapi rutinhoz. Ezzel nem árulunk el nagy titkot. Azt azonban kevesen tudják, hogy egy lejárt, fonnyadt, génmanipulált, több kontinenst is megjárt áru mennyire rossz hatással van a szervezetre.

Ahogyan te is, úgy Péterék is rájöttek, hogy ezen változtatniuk kell. Ők a következőképpen számoltak be arról, hogyan találtak rá az egészséges életmódhoz vezető helyes útra:

“Egy multinál dolgozó, háromgyerekes tipikus modern családként a friss és jó minőségű zöldségek beszerzése mindig problémát okozott. A munka és a gyerekek mellett egyszerűen nem tehettük meg, hogy órákat töltöttünk bevásárlóközpontokban, amíg elfogadható minőségű zöldséget és gyümölcsöt találtunk.

Márpedig a srácok egészséges fejlődése, valamint a mi aktív, sportos életmódunk is megkövetelte ezt. Lépnünk kellett.

Eleinte még mi is jártuk a piacot, – amíg még volt -, majd az újonnan nyíló szuper- és hipermarketekben kerestük a zöld forrást, de a minőséggel nem voltunk elégedettek. Műízek, löttyedt, nyomott belső, és egyre magasabb árak fogadtak minket a standok előtt.

És ekkor onnan kaptunk segítséget, ahonnan nem is vártuk volna.

Az interneten találkoztunk egy felhívással, amely ajándék kóstoló csomagot ígért egy közvélemény-kutatás kitöltéséért cserébe. Naná, hogy kitöltöttük, hiszen a tulaj édesapja már 20 éve őstermelő, és a friss, minőségi áru a mindenük. Ráadásul helyi vállalkozásról volt szó.

A csomag egy hétvégén meg is érkezett, pont ahogy ígérték: időben, frissen, szépen becsomagolva, pontos, kedves kiszállítással. Kicsomagolva a zöldségeket végre elégedettek voltunk a feleségemmel. Minden friss, illatos, üde, ropogós, igazi ízbomba. Mondanom sem kell, hogy a család azonnal felfalta.

És ezen a ponton biztosak voltunk benne, hogy a problémánk megoldódott.

  • Végre nem kell járni a piacot és szupermarketeket, amire amúgy sem lenne idő a munka és gyerekek miatt;
  • Megkapjuk a biztos minőségi forrást a zöld áru beszerzésére;
  • Házhoz is szállítják minden hétvégén, így megvan a hétvégi és jövő heti friss áru.

Mi tehát azóta is elkötelezett vásárlók vagyunk, és neked is jó szívvel ajánljuk a Vegabox-ot, ahol minden szerdán 12:00-ig tudsz rendelni, és pénteken vagy szombaton ki is szállítják az árut.”