Banán

540 Ft/kg

(Musa x paradisiaca): Jelentős B6 vitamin és magnézium tartalmának köszönhetően idegnyugtató hatású, a cserepes ajkakra, a fáradtságra és a hajhullásra is kitűnő gyógyír. A banán számos olyan tápanyagot tartalmaz, amely az egészséges, nyugodt és mély alváshoz szükséges: a triptofán nevű esszenciális aminosav elősegíti a harmonikus elalvást, a tirozin aminosav pedig mély, zavartalan alvást tesz lehetővé, mégpedig úgy, hogy a szervezet a triptofánból melatonin nevű alváshormont hoz létre. A-, C- és E-vitamin tartalma fiatalon tartja a sejteket. Ezenkívül a benne lévő nyomelemek és ásványi anyagok is lassítják az öregedést. 1 db közepes banán hámozva 105 kalória.

kg
Megosztás

Leírás

Import termék: Ecuador.

Mi fog történni a rendelést követően?

1 - Ha szerda reggel 9 óráig rendelted: csütörtökön/pénteken házhoz visszük.
2 - Ha vasárnap reggel 9 óráig adtad le: hétfőn/kedden/szerdán visszük házhoz, amilyen gyorsan csak tudjuk.
3 - Kapsz egy visszaigazolót (ha nem kaptad meg, akkor írj kérlek az [email protected], mert akkor nem érvényes a rendelésed).
4 - A kiszállítás előtti napon kapsz egy e-mailt, melyben megírjuk a kiszállítás időpontját (kb. 2 órás időintervallum).
5 - Már csak át kell venned a termékeket. Ha a rendeléskor nem fizettél, akkor a helyszínen tudsz készpénzzel vagy bankkártyával.
6 - A számlát elektronikusan küldjük meg a rendelésben megadott e-mail címre.
7 - Amennyiben bármi probléma merül fel, az [email protected] jelezd kérlek!