Szőlő

2.560 Ft/kg

A bogyós gyümölcsűek családjába tartozó szőlő (vitis vinifera) a Kárpát medencében a legrégebben termesztett gyümölcseink egyike. A legnagyobb energiatartalmú gyümölcs a lédús gyümölcsök közül,18 százalékos vagy magasabb cukortartalma miatt. Kúraszerűen ajánlható vérszegény, legyengült szervezet számára, daganatos betegségek, székrekedés, aranyér, mindenféle gyulladásos megbetegedés gyógyszereként és női betegségekre is, mert a szőlő a szervezet számára közvetlenül is felhasználható cukrot – szőlőcukrot – tartalmaz. A szőlő héjában és magjában antioxidánsok (pl. kálium és szelén), gyógyító erejű ásványi anyagok találhatók. Akár minden napra ajánlható egy pohár frissen préselt szőlőlé vagy egy fürt egészséges, érett szőlő reggel éhgyomorra vagy fél órával az étkezések előtt.

 

kg
Kategória: Címke:
Megosztás

Leírás

Import.  Extra minőség.

Mi fog történni a rendelést követően?

1 - Ha szerda reggel 9 óráig rendelted: csütörtökön/pénteken házhoz visszük.
2 - Ha vasárnap reggel 9 óráig adtad le: hétfőn/kedden/szerdán visszük házhoz, amilyen gyorsan csak tudjuk.
3 - Kapsz egy visszaigazolót (ha nem kaptad meg, akkor írj kérlek az info@vegabox.hu-ra, mert akkor nem érvényes a rendelésed).
4 - A kiszállítás előtti napon kapsz egy e-mailt, melyben megírjuk a kiszállítás időpontját (kb. 2 órás időintervallum).
5 - Már csak át kell venned a termékeket. Ha a rendeléskor nem fizettél, akkor a helyszínen tudsz készpénzzel vagy bankkártyával.
6 - A számlát elektronikusan küldjük meg a rendelésben megadott e-mail címre.
7 - Amennyiben bármi probléma merül fel, az info@vegabox.hu-n jelezd kérlek!