Cékla a szuperélelmiszer!

Nem ismerek egészségesebb zöldséget, mint a cékla, amely csodát tesz szervezetünkkel. Tulajdonságai révén képes megőrizni egészségünket, és visszafordítani egy-egy kezdetleges rosszindulatú megbetegedést is :). Fogyasszuk hát rendszeresen, készítsünk belőle finomabbnál-finomabb ételeket!

Merülj el a teák világában!

Egy finom meleg tea, melynek illata feltölti a lelked, és megmelegíti a szíved :)! Erre az élvezetre hívlak meg cikkemmel, hogy te is elmerülhess a teák világában!

Itt van az ősz, itt van újra

Az ősz is tartogat nekünk megannyi szépséget, csak észre kell vennünk :)! A természet felkészül a változásra, és színekbe pompázva hívogat minket egy sétára. Készítsük fel mi is szervezetünket a hidegebb, bezárkózós hónapokra, gondoskodjunk a napi vitaminbevitelről!

Minden nap egy alma…

Ti tudtok figyelni ebben a felgyorsult világban, hogy megőrizzétek testi és lelki egészségeteket? Nem könnyű feladat, de ha annyi mindent meg tudunk szervezni életünkben, jusson idő magunkra is! Készítsünk egy testi-lelki személyi tervet, és gondoskodjunk a legfontosabbról! MAGUNKRÓL!!!

Céges immunerősítés

A cégek életében is egyre nagyobb figyelmet kap az értékes munkaerő egészségének védelme. A vírusok felbukkanása arra ösztönöz mindenkit, hogy erősítse immunrendszerét. A Vegabox-csapata is szerepet vállal ebben, és azon dolgozik, hogy sokakhoz eljuttassa vitamincsomagjait :).

Nincs több kifogás!

A teljes értékű növényi táplálkozásnak számtalan előnye van. Van, aki egészségügyi okokból, mások megelőzés gyanánt, és persze akad, aki a bolygónk és az élővilágunk megóvása miatt választja. Az életmódváltás nem mindenkinek könnyű, de mindenképpen lehetséges. Csak elhatározás és kitarás kell hozzá. Nincs több kifogás! Ne halogass!

Stresszevés, emésztés – összefüggések, megoldás

Átlagosan több mint 50 tonna táplálékot emésztünk meg az életünk folyamán. Arra, hogy mi minden történik odabent, csak akkor figyelünk oda, amikor már valami nincs rendjén. Ha a belünk csődöt mond, egyensúlyhiány lép fel a szervezetünkben. Fontos, hogy megértsd a bél egészségi állapota és az általános közérzeted közötti kapcsolatot.