SZAFI REFORM KÓKUSZOLAJ – KÓKUSZZSÍR (SZŰRT, NEM HIDROGÉNEZETT) 1 L

1.640 Ft/doboz

A kókuszolaj, kókuszzsír az érett kókusz húsának megszárítása és kisajtolása során kinyert zsír.

A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24 Celsius-fok felett kókuszolajként használhatjuk, 23 fok alatt pedig zsírrá keményedik.

doboz
Megosztás

Leírás

A kókuszolaj vagy kókuszzsír a friss kókusz húsából préseléssel nyert zsiradék. Felhasználhatjuk főzéshez, sütéshez, a hagyományos növényi olajok, vaj, illetve egyéb zsiradékok kiváltására.

Kókuszolaj a konyhában:

kókuszolaj vagy kókuszzsír színtelen, szagtalan olaj, amely sokoldalúan felhasználható az ételeink elkészítéséhez:

    • Lágy halmazállapotban kiválthatjuk vele vajunkat, margarinunkat.

 

    • Szilárd halmazállapotban használjuk zsiradékként.

 

  • Folyékony halmazállapotban pedig ugyanúgy használhatjuk, mint napraforgó társát.
  • Átlagos tápérték 100g termékben
    Energia  3700 kJ (900 kcal)
    Zsír: 100 g
    amelyből

    – telített zsírsavak

    – egyszeresen telítetlen zsírsavak

    – többszörösen telítetlen zsírsavak

    91 g

    7 g

    2 g

    Szénhidrát: 0 g
     – amelyből cukrok 0 g
    Rost 0 g
    Fehérje 0 g
    0 g
    Az adatok tájékoztató jellegűek!

     

    Összetevők: 100% kókuszolaj