Revo vegan protein

7.990 Ft/doboz

Növényi fehérje alapú italpor édesítőszerrel. Sós-karamell ízű.

A Revo V sós karamell a tisztán vegán alapanyagok ellenére katartikus ízélményt garantál. A sós karamell csábítása a hétköznapok ellenállhatatlan partnerévé emeli a vegán fehérjeport. Egyedi fejlesztésünknek köszönhetően akár vízzel, akár növényi tejjel fogyasztva is krémes állagot biztosít. A borsó és rizsfehérje felhasználásának köszönhetően laktóz és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják.

Kinek ajánljuk a Revo Vegan Proteint?

  • Akik vegán vagy vegetáriánus életmódot folytatnak, így növényi összetevőkből szeretnék fedezni a napi fehérjebevitelüket.
  • Akik aktív életet élnek, sokat mozognak vagy rendszeresen sportolnak
  • Akik tejfehérje érzékenyek és mellőzik a tejtermékek fogyasztását
  • Akik gluténérzékenyek és / vagy laktózérzékenyek, mivel a Revo Vegan Protein nem tartalmaz glutént és laktózt
  • Akik cukorbetegek, mivel termékünk cukormentes
  • Akik szeretnének egészségesen élni

Kiszerelés: 500 gramm. A csomag 20 adagot tartalmaz.

 

2 készleten

doboz
Megosztás

Leírás

Minden sejtünk, szövetünk tartalmazza a fehérjemolekulák különböző változatait, emiatt testünk hatékony működéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje bevitele. Az izmaink alapvető építőeleme, de az egész szervezetre hat, nem kizárólag tápanyagként, hanem az anyagcsere gyorsításával a fogyást is hatékonyan támogatja. A fehérje nem csak a sportolóknak ajánlott, hisz a fizikai előnyök mellett, szellemi élénkítő hatásai is vannak, ami a hatékony munkavégzésben is erősen támogat. A protein italokat ajánlott életvitelszerűen reggel, délben és este is fogyasztani, de kiemelt hatékonysággal bír az edzés utáni fehérje bevitel.

Növényi fehérje alapú italpor édesítőszerrel. Sós-karamell ízű.

Összetevők: Borsófehérjepor, rizsfehérjepor, aromák, étkezési só, sűrítőanyag (cellulózgumi), színezék (szulfitos-ammóniás karamell), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok), édesítőszer (szukralóz).

Allergén információk: tejet, tojást és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült.

Felhasználási javaslat: Keverjen el 25 g italport 200 ml hideg vízben. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

Tárolási feltételek: Tartsa a dobozt szorosan lezárva 5-30 oC közötti hőmérsékleten. Ne tegye ki közvetlen hő hatásának, nedvességnek, illetve napsugárzásnak. Felbontás után ne tárolja 6 hónapnál tovább a terméket!

Mi fog történni a rendelést követően?

1 - Ha szerda reggel 9 óráig rendelted: csütörtökön/pénteken házhoz visszük.
2 - Ha vasárnap reggel 9 óráig adtad le: hétfőn/kedden/szerdán visszük házhoz, amilyen gyorsan csak tudjuk.
3 - Kapsz egy visszaigazolót (ha nem kaptad meg, akkor írj kérlek az [email protected], mert akkor nem érvényes a rendelésed).
4 - A kiszállítás előtti napon kapsz egy e-mailt, melyben megírjuk a kiszállítás időpontját (kb. 2 órás időintervallum).
5 - Már csak át kell venned a termékeket. Ha a rendeléskor nem fizettél, akkor a helyszínen tudsz készpénzzel vagy bankkártyával.
6 - A számlát elektronikusan küldjük meg a rendelésben megadott e-mail címre.
7 - Amennyiben bármi probléma merül fel, az [email protected] jelezd kérlek!