MKC Csokis keksz

gluténmentes, tejmentes, vega

775 Ft/100 gramm

Csokis vega finomság, minőségi alapanyagokból. Tízóraira vagy uzsonnára is ideális választás, ráadásul gluténmentes és tejmentes is a MÁK Kézműves Cukrászda által.

Összetevők: csokicsepp, gluténmentes sütőpor, gluténmentes zabliszt, kókuszzsír, kristálycukor, szódabikarbóna, tojás, vaníliás cukor.

Minimális rendelhető mennyiség: 100 gramm

 

 

adag
Kategória:
Megosztás

Leírás

Piliscsabán található egy igazi gyöngyszem: a MÁK Kézműves Cukrászda. A tulajdonos, Tóth Klára a MÁK Cukrászda motorja. Ötgyermekes édesanyaként az élet sűrűje, az izgalmas és sokrétű feladatok a mindennapjai részét képezték mindig is. A minőség számára nem csupán a lelkiismeretesen szűrt alapanyagok kézműves feldolgozását, az elkészült termékek élményszámba menő kínálatát, jóízű elfogyasztását jelenti, hanem elsősorban ezek harmonikus egységét. Ennek érdekében a cukrászdában kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgoznak, például vajjal, illetve belga csokoládéval. Már az első falatnál érezni lehet, hogy itt valami másról van szó, mint a hagyományosnak mondható cukrászdákban, hiszen nem spórolják ki sem az alapanyagokat, sem pedig a szakértelmet a sütemények és fagylaltok készítésénél. Emellett fontos megemlíteni, hogy a MÁK cukrászai nem használnak adalékanyagokat, tartósítószereket, sőt a tudatos fogyasztói szokásokra alapozva hagyományos süteményeikhez is az átlagosnál 30%-kal kevesebb cukrot adnak hozzá.