Alma (Jonaprince)

565 Ft/kg

(Malus domestica) „Napi (legalább) egy alma az orvost távol tartja” – hangzik a közmondás. A gyümölcsök királya a hízásért felelős hormont, az inzulint kordában tartja. Magas pektintartalma pozitívan hat a zsíranyagcserére. Nagyobb mennyiségben van benne kalcium, nátrium, vas, réz, magnézium, kálium, foszfor, cink, fluor és mangán, valamint A-,B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, E, K- és vitamin. C-vitaminból a napi szükséglet 10 százalékát adja egyetlen alma. Remek antioxidáns forrás: béta-karotint, flavonoidokat, cryptoxanthint, luteint és zeaxantint is tartalmaz. Tisztítja a fogakat, így gátolja a fogszuvasodást, de a reuma megelőzésére, fogyókúrához is kiváló. 1 db közepes alma mindössze 46 kalóriát tartalmaz.

kg
Kategóriák: ,
Megosztás

Leírás

Import termék

Mi fog történni a rendelést követően?

1 - Ha szerda reggel 9 óráig rendelted: csütörtökön/pénteken házhoz visszük.
2 - Ha vasárnap reggel 9 óráig adtad le: hétfőn/kedden/szerdán visszük házhoz, amilyen gyorsan csak tudjuk.
3 - Kapsz egy visszaigazolót (ha nem kaptad meg, akkor írj kérlek az info@vegabox.hu-ra, mert akkor nem érvényes a rendelésed).
4 - A kiszállítás előtti napon kapsz egy e-mailt, melyben megírjuk a kiszállítás időpontját (kb. 2 órás időintervallum).
5 - Már csak át kell venned a termékeket. Ha a rendeléskor nem fizettél, akkor a helyszínen tudsz készpénzzel vagy bankkártyával.
6 - A számlát elektronikusan küldjük meg a rendelésben megadott e-mail címre.
7 - Amennyiben bármi probléma merül fel, az info@vegabox.hu-n jelezd kérlek!