37–48 termék, összesen 71 db

VIBLANCE Choco Coco Ropogós Müzli

1.590 Ft/doboz
Kókuszdióban tálalt csokidarabos müzli. Ha egy színarany trópusi tengerparton ébrednél a pálmafák árnyékában, mit kérnél reggelire? Mit szólnál egy félbevágott kókuszdióban tálalt trópusi gyümölcs smoothiehoz, egy kis ropogós müzlivel megszórva? A Coco & Choco müzliben a kókusz csendes alapíze táncra hívja a lágyan fűszerezett, ropogósra sült zabpelyhet, lengmagpelyhet és quinoát. Ez a könnyed, trópusi tánc minden reggel mosolyt csal az arcunkra és erőt ad, hogy ma is a legjobb formánkat hozzuk.

Szőlőmagolaj 1l

5.335 Ft/üveg
A szőlőmagokból hideg sajtolással előállított olaj kellemes ízű és jó főzési tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az olaj igen kedvelt konyhai alapanyag húsok pácolásához és salátákhoz is. A Pietro Coricelli Szőlőmagolaj az egészséges mindennapok természetes összetevője.
Tápérték adatok
Energia: 3404Kj/813kcal
Zsír: 92g
Amelyből telített zsírsavak: 10g
Szénhidrát: 0g
Amelyből cukrok: 0g
Rost: 0g
Fehérje: 0g
Só: 0g

Mikrozöldség-rukkola

2.190 Ft/doboz
Magyar termék. Rukkola;
  • íze komplex, boros, édeskés utóízzel
  • pizza feltétként
  • olasz tésztaételekhez, salátákhoz
  • A, B2, C, E, K vitamin található benne
  • az egyik legegészségesebb mikrozöld, fogyasztása kúraszerűen is ajánlott
Kutatások szerint a legtöbb mikrozöldség fajta gazdag kálium, vas, cink, és magnézium tartalmú. Tömve vannak antioxidánsokkal, magas a K, C és E vitamin tartalmuk. Fajtától függően eltér a vitamin szintjük, de ez akár 40-szer magasabb is lehet, mint a kifejlett növényben található vitaminok mennyisége. Magas polyphenol tartalmuk miatt segítenek semlegesíteni és lebontani a szervezetben található szabadgyököket, és csökkenthetik többek között a szívproblémák előfordulási esélyét. Fogyasztásuk pozitív hatással van immunrendszerünkre is. A vegyszermentes mag, föld és víz, valamint az ellenőrzött termesztési körülmények kiemelkedő minőséget garantálnak bármilyen egyéb, hozzáadott anyag nélkül.
doboz

Biogena Camellia Tea – English Breakfast (20db)

1.590 Ft/db
Valódi prémium minőségű fekete tea, amely a legjobb minőségű Ceyloni teából készült. Erős íz, friss aroma vörösesbarna színnel kombinálva ideális módja egy új nap kezdetének. A teát eredetileg orvosságként használták és mint gyógynövény került be először napi italaink közé. Az egyik történet szerint Buddha fedezte fel a teát, midőn egy napon a kertben meditálva egy tealevél hullott csészéjébe. A tea - amellett, hogy igen népszerű ital és egyes kultúrák szerves hozzátartozója - az egészségre is számos jótékony hatással bír. A teának az antioxidáns hatás mellett fertőtlenítő, antibakteriális hatása is van a benne található katekinek jelenlétének köszönhetően. A teafogyasztás mind állatkísérletekben, mind betegek bevonásával végzett kutatásokban gátolta a rákmegelőző állapotok valódi rosszindulatú daganattá való kialakulásának folyamatát. Egy vizsgálat szerint azon személyek között, akik napi 3,75 dl teánál többet fogyasztottak, alacsonyabb volt a kardiovaszkuláris betegségek előfordulása. A teának fertőtlenítő, antibakteriális hatása is van a benne található katekinek jelenétének köszönhetően. Ennek eredménye, hogy a szájüregben gátolja a fogszuvasodást okozó baktériumok elszaporodását, így a csíraszám visszaszorításával csökken a fogszuvasodás előfordulása, valamint annak mértéke is. Emellett a katekinek védelmet nyújthatnak az emésztőrendszeri fertőzések egy része ellen.
db

Fokhagymás olívaolaj 250ml

2.490 Ft/üveg
Kiváló minőségű extra szűz olívaolaj és hagyományos módon termesztett, minőségi fokhagyma felhasználásával készült olaj. Nem hiányozhat a modern konyhákból. Különösképpen ajánljuk azoknak, akik szeretik a minőségi, egyben praktikus termékeket, amelyeket akár a hagyományos ételek elkészítésekor,  akár újabb ízkombinációkkal kísérletezéskor használhatnak. Húsok, köretek, saláták ízesítéséhez is javasoljuk.
Tápérték adatok
Energia: 3378kJ/822kcal
Zsír: 91,3g
Amelyből telített zsírsavak: 13g
Szénhidrát: 0g
Amelyből cukrok: 0g
Rost: 0g
Fehérje: 0g
Só: 0g

Spárga (fehér)

4.960 Ft/kg
Magyar termék.  
kg

Biogena Fantastic Tea – Vérnarancs (20db)

1.499 Ft/db
Ez a finom csésze tea jellegzetes vörösesbarna színű, amelyet kiegyensúlyozott, enyhén édes íz egészít ki. Ez egy koffeinmentes tea, ezért ideális gyermekek, terhes és szoptató nők számára is. A teát eredetileg orvosságként használták és mint gyógynövény került be először napi italaink közé. Az egyik történet szerint Buddha fedezte fel a teát, midőn egy napon a kertben meditálva egy tealevél hullott csészéjébe. A tea - amellett, hogy igen népszerű ital és egyes kultúrák szerves hozzátartozója - az egészségre is számos jótékony hatással bír. A teának az antioxidáns hatás mellett fertőtlenítő, antibakteriális hatása is van a benne található katekinek jelenlétének köszönhetően. A teafogyasztás mind állatkísérletekben, mind betegek bevonásával végzett kutatásokban gátolta a rákmegelőző állapotok valódi rosszindulatú daganattá való kialakulásának folyamatát. Egy vizsgálat szerint azon személyek között, akik napi 3,75 dl teánál többet fogyasztottak, alacsonyabb volt a kardiovaszkuláris betegségek előfordulása. A teának fertőtlenítő, antibakteriális hatása is van a benne található katekinek jelenétének köszönhetően. Ennek eredménye, hogy a szájüregben gátolja a fogszuvasodást okozó baktériumok elszaporodását, így a csíraszám visszaszorításával csökken a fogszuvasodás előfordulása, valamint annak mértéke is. Emellett a katekinek védelmet nyújthatnak az emésztőrendszeri fertőzések egy része ellen.
db

Mikrozöldség-amaranth

2.390 Ft/doboz
Magyar termék. Amaránt;
  • íze zsenge céklára emlékeztető, könnyű édes aromájú, de karakteres
  • vékony bordó szálú, zöldbe hajló levelek
  • főként salátákhoz ajánljuk
  • A, B, C, E, K vitamin található benne
Kutatások szerint a legtöbb mikrozöldség fajta gazdag kálium, vas, cink, és magnézium tartalmú. Tömve vannak antioxidánsokkal, magas a K, C és E vitamin tartalmuk. Fajtától függően eltér a vitamin szintjük, de ez akár 40-szer magasabb is lehet, mint a kifejlett növényben található vitaminok mennyisége. Magas polyphenol tartalmuk miatt segítenek semlegesíteni és lebontani a szervezetben található szabadgyököket, és csökkenthetik többek között a szívproblémák előfordulási esélyét. Fogyasztásuk pozitív hatással van immunrendszerünkre is. A vegyszermentes mag, föld és víz, valamint az ellenőrzött termesztési körülmények kiemelkedő minőséget garantálnak bármilyen egyéb, hozzáadott anyag nélkül.
doboz
db

Fermentált fehér kimchi

2.395 Ft/üveg
Mi történik fermentáláskor? A fermentálás egy régi hagyományokon alapuló ételkészítési és tartósítási eljárás. Az alapanyagokban természetesen megtalálható cukrok, szénhidrátok mikroorganizmusok (legfőképpen tejsav baktériumok) általi lebontásáról van szó, aminek a “mellékterméke”, hogy egészséges, könnyen emészthető, savanykás (esetenként erősen savanyú ízű) és tartós termék. Zöldségek fermentálása során a felületükön természetesen előforduló tejsavbaktériumok szaporodása számára teremtünk ideális körülményeket. Légmentesen elzárva a mikrobák szaporodni kezdenek és a zöldség cukortartalmát savakká, szén-dioxiddá és némi etanollá alakítják, a zöldség tápanyagtartalmához való hozzáférést növelik, kvázi előemésztik nekünk. A fermentálási folyamat tartósítja az alapanyagainkat, kellemes savanyú ízt kölcsönöz nekik és számos pozitív hatással bír szervezetünkre. Hogyan tároljam a fermentált finomságaimat? Alapvetően a hűtőben érdemes tárolni, hogy kellően lelassítsd a fermentációs folyamatot, megtartva így azt a magas minőséget, ahogy elkészültekor üvegbe zártuk neked a terméket. Milyen egészségi hatásai vannak a fermentált élelmiszerek fogyasztásának? Egyre többet hallani (szerencsére) a fermentált élelmiszerek rendszeres fogyasztásának áldásos egészségügyi hatásairól. Az mára köztudott, hogy a beleinkben lakó számos hasznos és káros baktérium egyensúlya vagy éppen annak hiánya az emésztésünkön keresztül döntően befolyásolja az immunrendszerünk állapotát, hormonrendszerünk és idegrendszerünk működését, ezáltal hangulatunkat, étvágyunkat és közérzetünket. A fermentált ételek alapvetően segítenek ennek az egyensúlynak a megőrzésében és helyreállításában a következő hatásokon keresztül:
    • A probiotikus hatást a fermentált ételekben a bennük fellelhető jótékony baktériumok váltják ki.
    • Fontos a jelenlétük az ételekben, de még említésre méltóbb az általuk elvégzett munka: szaporodásuk során ezek a jótékony baktériumok előemésztik számunkra az ételeket, ezáltal könnyebben hozzáférhetővé válnak a vitaminok, és hasznos tápanyagok, vagy lebomlanak az emésztést gátló hatóanyagok, így az emberi szervezet számára kevesebb energiával elérhetővé válnak, tehát vitaminokban és tápanyagokban gazdagabb étel keletkezik.
    • A savas közeg elősegíti az emésztőenzimek termelődését az emberi szervezetben az étkezések során ezáltal elkerülhető a hosszan tartó teltségérzet, vagy az étkezés utáni puffadás.
    • További kellemes „mellékhatása” az élő, fermentált élelmiszereknek, hogy segítik a súlycsökkentést célzó diétákat. Folyamatos fogyasztásukkal a bélflóra az optimális egyensúly irányba tolódik, így csökken a kontrollálhatatlan étvágy és az erős sóvárgás.

Fermentált gyömbéres sárgarépa

1.965 Ft/üveg
Mi történik fermentáláskor? A fermentálás egy régi hagyományokon alapuló ételkészítési és tartósítási eljárás. Az alapanyagokban természetesen megtalálható cukrok, szénhidrátok mikroorganizmusok (legfőképpen tejsav baktériumok) általi lebontásáról van szó, aminek a “mellékterméke”, hogy egészséges, könnyen emészthető, savanykás (esetenként erősen savanyú ízű) és tartós termék. Zöldségek fermentálása során a felületükön természetesen előforduló tejsavbaktériumok szaporodása számára teremtünk ideális körülményeket. Légmentesen elzárva a mikrobák szaporodni kezdenek és a zöldség cukortartalmát savakká, szén-dioxiddá és némi etanollá alakítják, a zöldség tápanyagtartalmához való hozzáférést növelik, kvázi előemésztik nekünk. A fermentálási folyamat tartósítja az alapanyagainkat, kellemes savanyú ízt kölcsönöz nekik és számos pozitív hatással bír szervezetünkre. Hogyan tároljam a fermentált finomságaimat? Alapvetően a hűtőben érdemes tárolni, hogy kellően lelassítsd a fermentációs folyamatot, megtartva így azt a magas minőséget, ahogy elkészültekor üvegbe zártuk neked a terméket. Milyen egészségi hatásai vannak a fermentált élelmiszerek fogyasztásának? Egyre többet hallani (szerencsére) a fermentált élelmiszerek rendszeres fogyasztásának áldásos egészségügyi hatásairól. Az mára köztudott, hogy a beleinkben lakó számos hasznos és káros baktérium egyensúlya vagy éppen annak hiánya az emésztésünkön keresztül döntően befolyásolja az immunrendszerünk állapotát, hormonrendszerünk és idegrendszerünk működését, ezáltal hangulatunkat, étvágyunkat és közérzetünket. A fermentált ételek alapvetően segítenek ennek az egyensúlynak a megőrzésében és helyreállításában a következő hatásokon keresztül:
    • A probiotikus hatást a fermentált ételekben a bennük fellelhető jótékony baktériumok váltják ki.
    • Fontos a jelenlétük az ételekben, de még említésre méltóbb az általuk elvégzett munka: szaporodásuk során ezek a jótékony baktériumok előemésztik számunkra az ételeket, ezáltal könnyebben hozzáférhetővé válnak a vitaminok, és hasznos tápanyagok, vagy lebomlanak az emésztést gátló hatóanyagok, így az emberi szervezet számára kevesebb energiával elérhetővé válnak, tehát vitaminokban és tápanyagokban gazdagabb étel keletkezik.
    • A savas közeg elősegíti az emésztőenzimek termelődését az emberi szervezetben az étkezések során ezáltal elkerülhető a hosszan tartó teltségérzet, vagy az étkezés utáni puffadás.
    • További kellemes „mellékhatása” az élő, fermentált élelmiszereknek, hogy segítik a súlycsökkentést célzó diétákat. Folyamatos fogyasztásukkal a bélflóra az optimális egyensúly irányba tolódik, így csökken a kontrollálhatatlan étvágy és az erős sóvárgás.

Mikrozöldség-pak choi

2.190 Ft/doboz
Magyar termék. Pak choi;
  • édeskés, markáns ízű
  • ázsiai ételek remek kiegészítője
  • A, B2, B6, B9, C, K vitamin található benne
Kutatások szerint a legtöbb mikrozöldség fajta gazdag kálium, vas, cink, és magnézium tartalmú. Tömve vannak antioxidánsokkal, magas a K, C és E vitamin tartalmuk. Fajtától függően eltér a vitamin szintjük, de ez akár 40-szer magasabb is lehet, mint a kifejlett növényben található vitaminok mennyisége. Magas polyphenol tartalmuk miatt segítenek semlegesíteni és lebontani a szervezetben található szabadgyököket, és csökkenthetik többek között a szívproblémák előfordulási esélyét. Fogyasztásuk pozitív hatással van immunrendszerünkre is. A vegyszermentes mag, föld és víz, valamint az ellenőrzött termesztési körülmények kiemelkedő minőséget garantálnak bármilyen egyéb, hozzáadott anyag nélkül.
doboz