Barion Pixel
Következő kiszállítás: (Vasárnap reggel 9:00-ig leadott rendelés esetén) Jövő hét Hétfőn, Kedden és Szerdán

Üdvözöl avegabox.hu

A család idősebb generációi több mint 30 éve foglalkoznak zöldségtermesztéssel, Pest megye legkeletibb csücskében. A fiatalabb tagok – gyerekek és unokák – immár Telkiben élik mindennapjaikat.

Célunk, hogy amiből csak lehet hazai, de mindenképpen megbízható – évtizedes kapcsolatokból származó – termékeket forgalmazzunk, olyat, amelyet saját gyermekeink és unokáink asztalára is odateszünk.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal nem csak minőségi és egészséges árukkal látjuk el vevőinket, de ahhoz is hozzájárulunk, hogy minket választva, a megspórolt időt arra fordíthassák ami számukra a leginkább fontos.

 • null

  Természetes

  Áruink közvetlenül a gazdaságunkból vagy ellenőrzött partnerektől kerülnek ki, így garantáltan génkezelés mentesek, egészségesek és finomak.

 • null

  Friss

  Garanciát vállalunk arra, hogy a tőlünk rendelt áruk mindig frissek, mintha a piacról vásárolná meg.

 • null

  Egészséges

  Nálunk csak olyan terméket vásárolhatsz, amit mi magunk is szívesen fogyasztunk minden nap. A természetesség és frissesség pedig garanciát jelentenek az egészségre is.

Népszerű termékeink

Miért válassz minket?

Mindig friss árukészlet, ellenőrzött termékek, gyors kiszállítás

Mindig friss árukészlet

Termékeink nagy része saját gazdaságunkból származik, amiket frissen szedünk le szállítás előtt.

Ellenőrzött termékek

Azon termékek, melyeket nem mi termelünk, gondosan kiválogatott és folyamatosan ellenőrzött partnereinktől származnak.

Házhozszállítás

A megrendelt friss zöldségeket és gyümölcsöket egyenesen az otthonodba szállítjuk. Jelenleg az alábbi településekre visszük termékeinket:

Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest I.,II.,III.,IV.,V.,VI.,VII.,VIII.,IX.,X.,XI.,XII.,XIII.,XIV.,XV.,XVI.,XVII. kerület, Gyál, Jászberény, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Telki, Tinnye, Tök, Úny, Üröm, Zsámbék.

M. Emőke/
Szeretném ezúton is tudatni, hogy mennyire nagyon elégedettek vagyunk a termékeitekkel és a kiszállítással egyaránt. Látszik, hogy gondosak vagytok és odafigyeltek a részletekre. Örülök, hogy Rátok találtam  és sok ismerősömnek már…
Gy. Betti/
Kedves Vegabox! Nagyon szépen köszönjük Isteni volt a retek! Hirtelen nem is tudtam hogy hogy került ide a ládába 🙂 Csodás volt tegnap a csomag!!!! Gy. Betti
Gizella/
Noha én most hűtlen lettem, de meg is bántam.Egyszemélyes háztartás lévén / özvegy vagyok/ kevesebbet fogyasztok, meg most unokáim, sem jöttek jó falatokra. Rendeltem a ......től, az egyéb áru kedvéért,…
Koós család/
Kedves VegaBox “család” ! Nagyon szépen köszönjük, hogy az elmúlt ínséges időszakban segítették jó minőségű, finom termékekkel ellátni az otthon szorultakat ! Továbbra is számítunk Önökre, köszönettel, Koós család
R. Annamária/
Kedves Vegabox csapat! Szeretném megköszönni azt a fajta figyelmet, amivel hozzáállnak a problémák megoldásához! Jó érzés, hogy Önöknek legalább olyan fontos a vásárló, mint nekünk, hogy megbízható helyről, minőségi árut…

Cikkek

Nincs több kifogás!

A teljes értékű növényi táplálkozásnak számtalan előnye van. Van, aki egészségügyi okokból, mások megelőzés gyanánt, és persze akad, aki a bolygónk és az élővilágunk megóvása miatt választja. Az életmódváltás nem mindenkinek könnyű, de mindenképpen lehetséges. Csak elhatározás és kitarás kell hozzá. Nincs több kifogás! Ne halogass!

Stresszevés, emésztés – összefüggések, megoldás

Átlagosan több mint 50 tonna táplálékot emésztünk meg az életünk folyamán. Arra, hogy mi minden történik odabent, csak akkor figyelünk oda, amikor már valami nincs rendjén. Ha a belünk csődöt mond, egyensúlyhiány lép fel a szervezetünkben. Fontos, hogy megértsd a bél egészségi állapota és az általános közérzeted közötti kapcsolatot.

Az ételek és a lélek összefüggései a méregtelenítésben – 6 tisztító módszer

Akárcsak a fizikai méregtelenítéskor, úgy az érzelmi tisztogatásnál is előnyös, ha minél több teljes értékű növényi ételt fogyasztasz. Ezek a táplálékok nem csak a testi-, de az érzelmi energiáidra is jó hatással vannak.
Left Menu Icon