Itt van az ősz, itt van újra
Oszd meg másokkal is!

“Itt van az ősz, itt van ujra,

S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem.”

Kevesek kedvenc évszaka az ősz, melyet a nyár követ, a pezsgés, megélt megannyi élmény a szabadság idején, baráti és családi összejövetelek egy felejthetetlen kerti partin, hajnalig tartó bulik, tengerparti séták, és még sorolhatnám.

Mégis van ennek az évszaknak is egy varázsa, hangulata, amit, ha észreveszünk, megtalálhatjuk benne azt a szépséget, ami boldogsággal tölti el lelkünket.

Ősszel hívogat a természet színpompája egy hosszú sétára, ahol a természet erejét magunkba szívva feltöltődhetünk, ezért ne féljünk belevágni akár egyedül is 😊.

Szerencsés vagyok, hogy olyan helyen élhetek, ahol lehetőségem van megcsodálni az ősz csodáját. Szeretett falunk egy kisebb erdő ölelésén fekszik, ezért elég csak a kertbe kimennem, hogy lássam a folyamatosan változó természet gyönyörűségét.

Most már elárulom, én azon kevés emberek táborát erősítem, akiknek a kedvenc évszakuk az ősz. Szeretem a hűvösebb reggeleket, a kicsit árnyaltabb színeket, a közös sétákat, túrákat a szabadban, a kerti piknikeket késő délután, a falevelek játékos gyűjtését, a finom felmelegítő teák ízét, a hosszú esti beszélgetéseket a teraszon pokrócba bújva 😊.

Az idei ősz eddig igazán kedves hozzánk, a nap sugarait, melegségét még nem veszi el tőlünk, így még azok is kedvét lelik benne, akik a nyár nagy imádói.

Ha tehetitek töltsetek minél több időt a friss levegőn, fogyasszatok friss és egészséges ételeket, és ne felejtsetek el gondoskodni immunrendszeretekről sem!

A Vegabox-ra továbbra is számíthattok 😊!