A Vegabox családi vállalkozás és az is marad :)
Oszd meg másokkal is!

Az elmúlt időszak (a vírus miatti kialakult helyzet) megváltoztatta a mi és a vállalkozásunk életét is. Az egyre növekvő igény a minőségi, egészséges ételek házhoz szállítására növekvő forgalmat és növekvő leterheltséget okozott.
Igyekszünk segíteni és kiszolgálni az igényeket. Kapacitásainkat bővítettük. A korábbi 2 nap helyett már heti 4 nap szállítunk házhoz.
Már nem csak a “Vegaboxos nagyszülők” válogatnak és csomagolnak, de a faluból igénybe veszünk segítséget is. A kiszállításban már „Sanyi bácsi” mellett egy új kolléga, Sándor is segít.
Ugyanakkor vevői oldalról is gyakran kapjuk a kérdést, hogy miért nem szállítunk több kerületbe, miért nem szállítunk gyakrabban, vagy miért nincs még több termékünk. Néha még barátok, ismerősök is sürgetik, hogy bővüljünk, hiszen most „piac van”.
A mérsékelt bővülés fő oka, a minőség iránti elkötelezettségünk. Kezdetek óta kitűzött célunk, hogy jót, minőséget tegyünk a családok asztalára, amit mi magunk is szívesen fogyasztunk. Ehhez elkerülhetetlen a személyes bevonódás, a kézi válogatás, az óvatos csomagolás. Így a kapacitásaink korlátosak.
A másik ok, mivel családi vállalkozásként indultunk, nyugdíjra készülő nagyszülők, és maguk is kisgyermekeket nevelő szülők együttműködésében dolgozunk. A cél a tisztes megélhetés és a kiegészítő jövedelem kialakítása volt. Ezen most sem szeretnénk változtatni, így a Vegabox egyenlőre nem lesz városszerte szállító online zöldséges.
A Vegabox megmarad annak, aminek indult, családi vállalkozásnak, aki minőségi élelmiszereteket szállít házhoz szeretettel.